torstai 20. lokakuuta 2011

Wrong Turn 4: Bloody Beginnings


337. Declan O'Brien: Wrong Turn 4: Bloody Beginnings
Neljäs ja samalla huonoin osa Wrong Turn-elokuvasarjasta.
Joukko nuoria lähtee viettämään talvilomaa vuorille, mutta eksyvät ja hakeutuvat lumimyrskyltä suojaan hylättyyn syrjäiseen parantolaan. He löytävät tietoa parantolan potilaista, jotka olivat epämuodostuneita juntteja. Seuraavana aamuna selviää että parantolassa asustaa edelleen muutama entinen potilas, jotka sattuvat olemaan kannibaaleja. He alkavatkin tappaa nuoria yksitellen, eikä näillä ole muuta mahdollisuutta kuin tapella vastaan, sillä he eivät pääse karkuun lumimyrskyn takia.
Jo edellinen osa, Wrong Turn 3: Left for Dead oli melkoisen halvalla tehty ja meni suoraan videolevitykseen. Sama ohjaaja, Declan O'Brien on päästetty puikkoihin tässä neljännessäkin osassa, tällä kertaa myös käsikirjoittamaan. Kyseessä on tällä kertaa esiosa aiemmille osille, eli kerrotaan mistä kannibaalijuntit ovat lähtöisin. Alku lupailikin oikeastaan hyvää, kannibaalijuntit riehuvat parantolassa ja paljaita tissejäkin näytetään ihan kivasti, kaksi lesbomuijaa jopa sängyssä. Mutta varsinaisen juonen alkaessa homma meni varsin tylsäksi ja tyhmäksi. Näyttelijät eivät osanneet näytellä, kannibaalijuntit olivat tylsiä, juoni oli typerä ja goreakaan ei lopulta hirveästi ollut.
Gorekohtauksista jäivät kuitenkin mieleen alun raajojen irtirepeäminen, pitkä piikki nenästä pään läpi, kaulan katkaisu piikkilangalla, lihan leikkaaminen vielä elossa olevalta, joukkopuukotus, iso pora vatsan lävitse ja tietysti aivan lopun yllätyskohtaus, joka huvitti ihan mukavasti. Melkoisen paska leffa kuitenkin. Aiemmat osat ovat sensijaan varsin hyviä, etenkin ensimmäinen.

2 kommenttia: